3D Vibro Tréner

karcsu

Hozd magad formába napi 10 perces vibrációs tréninggel!

Nincs időd edzőterembe járni? Fölszedtél egy kis súlyfelesleget? Nem bírod az ugra-bugra edzéseket? Akkor ez a Te sportod! Gyere próbáld ki, legyél fitt és karcsú! Gyors és hatékony zsírégetés, izomerősítés! Nincs szükséged külön felszerelésre, ég át sem kell öltöznöd! Ugorj be hozzánk edzeni munka előtt vagy után!

Ha nincs időd a mozgásra, de gyorsan formába akarod hozni a testedet, akkor próbáld ki ezt az új gépet, amely a flabelos és a power plate mozgásait ötvözi. Új mozgásforma, amellyel megkíméled az izületeidet, izzadás nélkül eredményeket érsz el vele.

Kiválóan alkalmazható alakformálásra, fogyásra, általános kondíció fenntartására. A vibrációs tréning átmozgatja a test egész izomzatot, kímélve az ízületeket. A gép segítségével olyan gyors összehúzódásra képes az izomzat, amilyet akaratlagos mozgással nem érhető el. Ezáltal a bőr alatti szövetek oxigénhez jutnak, javul a vérkeringés, és az eddig lerakódott salakanyagok távozni tudnak!

Az inSPORTline Katrina vibrációs tréner egy modern és hatásos edzőgép, egy pár gyakorlat használatával hatásosan erősíti az egész testet, használható a test alakjának formálására, az izületek hajlékonyságának a növelésére és a kardiovaszkuláris rendszer erősítésére. Segít a stressz leküzdésében, ellazít, de egyben mozgatja is a izomzatot.

 

A 3 dimenziós vibráció által létrejövő intenzív izomösszehúzódások akár testünk tömegének ötszörösével is hatnak az izmokra. Ez a stimuláció lehetővé teszi a 98%-os kapacitású izommunkát.
Hatása az úgynevezett szuperkompenzáció időszakában lép fel, vagyis néhány nappal az edzés után. Szuperkompenzáció: ha alkatunknak és edzettségünknek megfelelően, minden alkalommal optimális edzéshatás és edzésinger éri izmainkat, úgy azok optimális mértékben fáradnak el. Ezt követően pedig- a megfelelő mennyiségű pihenés után- izomzatunk az előbbinél magasabb teljesítőképességgel rendelkezik majd. Fejlődünk, az izomorsót ingerelve válaszreakcióként az izomzat összehúzódik-elernyed.(Tónikus vibrációs reflex). Ezen elv hatására percenként akár 3000 izomkontrakció (összehúzódás-elernyedés) is létrejöhet. A test izomzata így közel száz százalékban aktívvá válik. Számos beállítási lehetőség, mint pl. az idő, amplitúdó (vertikális mozgás erőssége) és a frekvencia 20-50 Hz-ig (rezgések száma másodpercenként).

Mire alkalmazható a 3D vibro tréning?

Alkalmazható az erő és gyorsaság fejlesztésére, a fáradt, vagy kötött izmok lazítására, a bőr feszességének és szépségének megőrzésére. Rövid időn belül kifejti a szervezetre jótékony hatását-, ideális eszköz tehát a prevenció, rehabilitáció, élsport és a szépségápolás területén.

A gyorsulásos tréning hatásai a hagyományos erőnléti tréningek hatásaival egyenértékű vagy kiválóbb. Ez azt jelenti, hogy az orvosok lehetőségében áll a gyorsulásos tréning felírása, mint egy szélesebb körű kezelési mód, mely hozzájárul az:

 - esések megelőzéséhez
 - izomerő és energia növeléshez
 - fájdalomcsillapításhoz
 - narancsbőr csökkentéséhez
 - csontok ásványi anyag sűrűségének növeléséhez, valamint a öregedéssel járó, a csontok ásványi anyag sűrűség csökkenésenek megelőzéséhez
 - vérkeringéshez, a szív és érrendszeri funkciók fokozásához
 - rugalmasság és mozgékonyság növeléséhez
 - páciensek általános közérzetének, fitnessének és mindennapi életfunkciójuknak növeléséhez
Jól tudott, hogy azok, akik izületi gyulladásban, parkinson kórban, szklerózis multiplexben, cukorbetegségben  szenvednek, azok számára az aktív testmozgás hihetetlenül hatásos. Sajnos az ezen betegségekben szenvedők gyakran képtelenek testmozgást végezni, mivel elvesztették erejüket, kondíciójukat, egyensúly érzéküket, izületeik fájnak és vérkeringésük is rossz. Sok esetben a szégyenkezéstől való félelem is gátolja őket. A vibrációs trénernek köszönhetően a testedzés jótékonysága elérhető mindazok számára is, akik nem képesek a testedzés más formáira (sétálás, kerékpározás, súlyemelés,…) A vibrációs tréner az izomerő, az egyensúly és a vérkeringés megnövelésére alkalmas, a csontok ásványanyag sűrűségére hat, elősegíti a testsúly csökkenést, és ez teszi különösen előnyössé ezt az edzésformát számos betegségben szenvedő páciens számára. Habár a betegségre nem hat, a tüneteket enyhítheti, az általános jó közérzetet és a mindennapi életfunkciókat fokozza.

Az inSPORTline Katrina vibrációs tréner a kifinomult 3D+ vibrációival a vibrációk terjedését használva fejti ki hatását a testre.

A vibrációk terjedése miatt az izom reflexíven ellenfeszül és ezzel intenzív ellenhatást fejt ki, mely rohamosan erősíti a testrészt. A torna ezen a vibrációs tréneren nem időigényes. Elég napi 5 perc hajlított térdekkel elvégezni az alapgyakorlatokat és az eredmény azonnal érezhető. A géphez tartozó szalagokkal a vállát és a karjait is bevonhatja a gyakorlatok közé. A termék sport és fitnesstermi vagy akár otthoni használatra is alkalmas. A fő előnyei közé a nagy 7-es LCD kijelző tartozik, amely mutatja a torna közben a gyakorlatokat. Forradalmi dizájn és effektív torna jellemzi legjobban a terméket. A 3D+ VERTICAL MOVEMENT WHOLE BODY VIBRATION-nak köszönhetően még intenzívebb hatást érhetünk el torna közben.

A Katrina vibrációs gép főbb előnyei:

 - 3D + vibrációk a hatásosabb vibrációk érdekében
 - segíti a gyors fogyást valamint az effektív testerősítést
 - 3x hatásosabb edzés a vibrációknak köszönhetően
 - speciális adhéziós alátét, mely javítja a vérkerengést, valamint masszírozza a lábat, kezet, csípőt és hátat
 - segíti a gyors regenerációt nagy fizikai megerőltetés, sportolás, tornázás után
 - kifejezetten alkalmas edzés előtti bemelegítésre vagy edzés utáni lazításra csont, izületi betegségeknél, valamint reumánál orvosi engedéllyel használható
 - javítja a vérkeringést
 - hatékonyan segít bizonyos betegségeknél, izomhúzódásoknál és a megmerevedett izületeknél
 - javítja a egyensúlyérzéket és a koordinációt
 - nagyon hatékony a narancsbőr ellen
 - hatékonyan küzd a depreszióval és a stresszel szemben
 - serkenti a növekedési hormon termelést